Verslag 4e Landelijke WORdag 26 november 2018

Wil je een beeld krijgen van de inhoud van een Landelijke WORdag? Bekijk dan hier het verslag van de op 26 november 2018 gehouden 4e Landelijke WORdag. Heb je inhoudelijke vragen over het verslag maak dan gebruik van het contactformulier.

Spreker op die dag was Maria Genova, de auteur van 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Veel vragen mocht ze beantwoorden van OR-leden die nog altijd bezig zijn met de AVG, functionaris gegevensbescherming en de doorgaande automatisering, robotisering en digitalisering van het werk.
 

Initiatief voorstel OR opstellen:

Wil je als OR een initiatiefvoorstel (artikel 23 WOR) indienen die alle bovenstaande aspecten bevat en ook nog eens rekening houdt met de arbeidsomstandigheden en de tevredenheid van medewerkers?

Overweeg dan eens een scholing van 3 dagdelen (ochtend, middag, avond) om jullie situatie te analyseren, overzichtelijk te verwoorden en aantrekkelijk te presenteren s'avonds aan de bestuurder en zijn management team. Als je vroegtijdig impact wilt als OR dan moet je zelf komen met goede inhoud immers.

Neem contact op voor een offerte en een concept programma. 
 

Wat is het programma en waar vindt de 5e Landelijke WORdag plaats?

Het exacte programma kan je vanaf september 2019 op de site downloaden. Meld je aan voor de nieuwsbrief dan ontvang je tijdig alle informatie voor de volgende dagen. 

Wat zijn de kosten?

Per abonnementhouder mogen er 3 OR-leden gratis deelnemen aan de Landelijke WORdag. Meer weten over een abonnement? Bekijk de brochure.

Is jouw ondernemingsraad geen abonnementhouder van WORonline dan betaal je €169,- per persoon (exclusief BTW) voor deelname. De dag kent een maximum aantal deelnemers.

 

​Verslag interessante 2e Landelijke WORdag

​Het verslag van de tweede Landelijke WORdag op 25 september 2017 vindt u hier. Op die dag was Lisa Westerveld, lid Tweede kamer fractie GroenLinks onze hoofdgast. René Hampsink van Sprengers Advocaten gaf een toelichting op de actualiteiten van nieuwe wet en regelgeving.

Een abonnement op WORonline biedt aan alle OR-leden naast het bezoeken van de Landelijke WORdag nog een aantal mooie voordelen:
  • Een jaarlijkse WOR-toets voor de hele OR.
  • Van alle OR-leden inzichtelijk hoe het gesteld is met hun kennis en correcte toepassing van de WOR.
  • Toegang tot de vragendesk met adequate beantwoording over de juiste toepassing van de WOR.
  • Korting voor de OR op scholing, advies, coaching en workshops.
     
Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap van WORonline
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie