De 3e Landelijke WORdag wordt gehouden op donderdag 29 maart 2018

Op de 3e landelijke WORdag zal Sprengers Advocaten een toelichting geven op recente uitspraken en zal ook casussen en vragen van deelnemers bespreken. Ook Sophia Geelkerken van de commissie bevordering medezeggenschap van de SER komt om in gesprek te gaan met de deelnemers. Een praktische en interactieve dag waarbij je een goed beeld krijgt hoe je de jurisprudentie over medezeggenschap leest, interpreteert en toepast.
 

Wat is het programma en waar vindt de WORdag plaats?

Het exacte programma vind je hier. De 3e Landelijke WORdag vindt plaats in Gouda.

Wat zijn de kosten?

Per abonnementhouder mogen er 3 OR-leden gratis deelnemen aan de Landelijke WORdag. Meer weten over een abonnement? Bekijk de brochure.

Is jouw ondernemingsraad geen abonnementhouder van WORonline dan betaal je €169,- per persoon (exclusief BTW) voor deelname. De dag kent een maximum aantal deelnemers.
 

​Verslag interessante 2e Landelijke WORdag

​Het verslag van de tweede Landelijke WORdag op 25 september 2017 vindt u hier. Op die dag was Lisa Westerveld, lid Tweede kamer fractie GroenLinks onze hoofdgast. René Hampsink van Sprengers Advocaten gaf een toelichting op de actualiteiten van nieuwe wet en regelgeving.

Een abonnement op WORonline biedt aan alle OR-leden naast het bezoeken van de Landelijke WORdag nog een aantal mooie voordelen:
  • Een jaarlijkse WOR-toets voor de hele OR.
  • Van alle OR-leden inzichtelijk hoe het gesteld is met hun kennis en correcte toepassing van de WOR.
  • Toegang tot de vragendesk met adequate beantwoording over de juiste toepassing van de WOR.
  • Korting voor de OR op scholing, advies, coaching en workshops.
     
Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap van WORonline
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie