De 4e Landelijke WORdag wordt gehouden op maandag 26 november 2018

De 4e landelijke WORdag staat in het teken van de privacy-wetgeving. De bescherming van personeel en cliëntgegevens is nog altijd een belangrijk onderwerp waarin ondernemingsraden een rol vervullen.

Als spreker komt deze keer Maria Genova. Auteur van diverse boeken, waaronder 'Komt een vrouw bij de h@cker'.

Als digibeet presteerde ze het om een boek te schrijven over ict, hackers en identiteitsfraude. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ werd een hit in het bedrijfsleven. Maria is momenteel een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging.
Het leukste vindt ze de geschrokken reacties na afloop. ‘Iedereen werkt tegenwoordig met computers, maar de meeste medewerkers kennen de digitale gevaren totaal niet. Mijn voordeel is dat ik geen ict-er ben, waardoor ik alles op een heldere manier kan vertellen, zonder in vaktermen te vervallen.’

Ook Sprengers Advocaten zal weer aanwezig zijn om de meest recente uitspraken van de Ondernemingskamer van een toelichting te voorzien. Het wordt opnieuw een praktische en interactieve dag waarbij je een goed beeld krijgt hoe je de wetgeving en de jurisprudentie over medezeggenschap leest, interpreteert en in de praktijk toepast.

Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek 'Komt een vrouw bij de h@cker' van Maria Genova.

Wat is het programma en waar vindt de WORdag plaats?

Het exacte programma kjan je hier downloaden. Meld je aan voor de nieuwsbrief dan ontvang je tijdig alle informatie voor de volgende dagen. De 4e Landelijke WORdag vindt deze keer plaats in het Muntgebouw te Utrecht.

Wat zijn de kosten?

Per abonnementhouder mogen er 3 OR-leden gratis deelnemen aan de Landelijke WORdag. Meer weten over een abonnement? Bekijk de brochure.

Is jouw ondernemingsraad geen abonnementhouder van WORonline dan betaal je €169,- per persoon (exclusief BTW) voor deelname. De dag kent een maximum aantal deelnemers.

Alle aanwezigen ontvangen gratis het boek 'Zet je tanden in de WOR' van JOhan Berends, OR-coach Metamorfase.
 

​Verslag interessante 2e Landelijke WORdag

​Het verslag van de tweede Landelijke WORdag op 25 september 2017 vindt u hier. Op die dag was Lisa Westerveld, lid Tweede kamer fractie GroenLinks onze hoofdgast. René Hampsink van Sprengers Advocaten gaf een toelichting op de actualiteiten van nieuwe wet en regelgeving.

Een abonnement op WORonline biedt aan alle OR-leden naast het bezoeken van de Landelijke WORdag nog een aantal mooie voordelen:
  • Een jaarlijkse WOR-toets voor de hele OR.
  • Van alle OR-leden inzichtelijk hoe het gesteld is met hun kennis en correcte toepassing van de WOR.
  • Toegang tot de vragendesk met adequate beantwoording over de juiste toepassing van de WOR.
  • Korting voor de OR op scholing, advies, coaching en workshops.
     
Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap van WORonline
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie