5e Landelijke WORdag 4 november 2019.

Het programma voor de 5e Landelijke WORdag is bekend.
De locatie is deze keer Amersfoort.
 
Vaststaat dat René Breman komt vertellen over hun unieke besluitvormingsmodel. Daarin hebben alle stakeholders een evengrote stem op ingediende voorstellen. Ook de OR dus! Kom luisteren om te achterhalen wat er voor jouw OR nog te vernieuwen is op dat vlak. 

Er is ook aandacht voor de inzet van online-tooling bij de achterbanraadpleging. Hoe kan je ervoor zorgen dat je als OR gevoed wordt vanuit de medewerkers? Maak kennis met de OR-Dialoog.

En Sprengers Advocaten neemt je weer mee naar relevante jurisprudentie vanuit de Ondernemingskamer. Heb je zelf vragen vanuit jouw OR-praktijk, dan mag je die ook stellen natuurlijk.

Meld je uiterlijk vóór 28 oktober aan voor deze dag. 
Het volledige programma en alle gegevens vind je HIER


Wat zijn de kosten?

Per abonnementhouder mogen er 3 OR-leden gratis deelnemen aan elke Landelijke WORdag. Meer weten over een abonnement? Bekijk de brochure.

Is jouw ondernemingsraad geen abonnementhouder van WORonline dan betaal je €169,- per persoon (exclusief BTW) voor deelname. De dag kent een maximum aantal deelnemers.

 

​Verslag interessante 2e Landelijke WORdag

​Het verslag van de tweede Landelijke WORdag op 25 september 2017 vindt u hier. Op die dag was Lisa Westerveld, lid Tweede kamer fractie GroenLinks onze hoofdgast. René Hampsink van Sprengers Advocaten gaf een toelichting op de actualiteiten van nieuwe wet en regelgeving.

Een abonnement op WORonline biedt aan alle OR-leden naast het bezoeken van de Landelijke WORdag nog een aantal mooie voordelen:
  • Een jaarlijkse WOR-toets voor de hele OR.
  • Van alle OR-leden inzichtelijk hoe het gesteld is met hun kennis en correcte toepassing van de WOR.
  • Toegang tot de vragendesk met adequate beantwoording over de juiste toepassing van de WOR.
  • Korting voor de OR op scholing, advies, coaching en workshops.
     
Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap van WORonline
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie