Maak gebruik van WORonline

WORonline is vrij toegankelijk en biedt gratis een paar handige mogelijkheden. Voor abonnee's van WORonline hebben we aantal interessante aanvullende voordelen samengesteld.

Voor € 495 excl. BTW per jaar is de gehele Ondernemingsraad lid van woronline.nl. Binnen het abonnement ontvangt elk OR-lid jaarlijks een uitnodiging voor de WORtoets en mag hij/zij gebruik maken van de WOR-vragenservice. Elke vraag over hoe de WOR correct toe te passen in uw specifieke situatie wordt binnen 3 werkdagen persoonlijk beantwoord door een ervaren medezeggenschapsspecialist.

Alle voordelen van een jaarabonnement op WORonline vindt u in onze flyer

Gratis
 • De WOR 

  Integrale en actuele versie van de WOR. Altijd beschikbaar op uw mobiel, tablet en PC. Wetswijzigingen worden direct verwerkt. Met handige zoekfunctie makkelijk doorzoekbaar.

 • De WOR Jurisprudentie

  Uniek op Nederlandse bodem heeft WORonline een samenwerking met Sprengers Advocaten. Op de website vindt u alle gerelateerde jurisprudentie. 

 • Korte toets

  Test je basiskennis online met een korte toets en daag je collega's uit! 

Abonnement
 • Alles uit 'gratis'

  Raadpleeg de WOR online, doorzoek hem én raadpleeg gerelateerde jurisprudentie. 

 • Unieke Vragenservice

  Vragen over de WOR voor uw situatie? Met de vragenservice wordt uw vraag binnen 3 werkdagen beantwoord door een WOR expert. 

 • Jaarlijkse toets

  Ad random selectie uit meer dan 50 vragen voor beginners en gevorderden. Jaarlijkse hertoetsing voor alle OR-leden op basis van de wijzigingen in wet en regelgeving.

 • Gratis deelname aan Landelijke WOR dag (t.w.v. €885)

  Interactieve dag over de WOR voor uw AS én 2 OR-leden, waarin alle wijzigingen en relevante uitspraken worden behandeld. 3 deelnemers (a €295 per deelnemer) vanuit elke OR mogen eenmaal per jaar gratis deelnemen aan de Landelijke WORdag. Meer deelnemers in overleg mogelijk.  

Interesse in het jaarabonnement? Voor slechts €495 ex btw per jaar krijgt uw hele OR toegang tot WORonline!
 • Ik ben erg blij met WORonline.nl. Neem de vragenservice van WORonline. Ik ontvang binnen 3 werkdagen een uitgebreid en gedegen antwoord met onderbouwing en toelichting gebaseerd op de toepassing van de WOR. Een heel behulpzaam platform voor onze OR!

  - Helene Hubers, ambtelijk secretaris ROC Mondriaan -

 • De Landelijke WORdag alleen al is het lidmaatschap van WORonline.nl dubbel en dwars waard! Een geweldig leerzame dag en de WOR kwam op die manier echt tot leven.

  - Tjalling Siccama, Douane Belastingdienst -

Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie