6e Landelijke WORdag 30 november 2020.

Het programma voor de 6e Landelijke WORdag is nog niet bekend.
 
Maar er komt altijd een interessante spreker. Die zijn visie op medezeggenschap of ervaring ermee in de dagelijkse praktijk deelt. Een vast onderdeel is de bijdrage van Sprengers Advocaten Medezeggenschap. Zij behandelen de actualiteiten in de wet (WOR) en regelgeving en dragen een recente casus aan vanuit de Ondernemingskamer.

Een belangrijk onderdeel van de dag is het onderlinge contact met OR-leden uit andere organisaties. Je steekt vaak meer op van iemand die een soortgelijke rol of situatie onderhanden heeft gehad.

De locatie is altijd bijzonder, de lunch heerlijk en in de lunchpauze is er een gids die je even meeneemt voor een frisse wandeling.

Aanmelden voor de dag kan via de mail: info@woronline.nl

Wat zijn de kosten?

Per abonnementhouder mogen er 3 OR-leden gratis deelnemen aan elke Landelijke WORdag. Meer weten over een abonnement? Bekijk de brochure.

Is jouw ondernemingsraad geen abonnementhouder van WORonline dan betaal je €169,- per persoon (exclusief BTW) voor deelname. De dag kent een maximum aantal deelnemers, mede om coronaproof te kunnen samen zijn.

 

​Verslag interessante 2e Landelijke WORdag

​Het verslag van de tweede Landelijke WORdag op 25 september 2017 vindt u hier. Op die dag was Lisa Westerveld, lid Tweede kamer fractie GroenLinks onze hoofdgast. René Hampsink van Sprengers Advocaten gaf een toelichting op de actualiteiten van nieuwe wet en regelgeving.

Een abonnement op WORonline biedt aan alle OR-leden naast het bezoeken van de Landelijke WORdag nog een aantal mooie voordelen:
  • Een jaarlijkse WOR-toets voor de hele OR.
  • Van alle OR-leden inzichtelijk hoe het gesteld is met hun kennis en correcte toepassing van de WOR.
  • Toegang tot de vragendesk met adequate beantwoording over de juiste toepassing van de WOR.
  • Korting voor de OR op scholing, advies, coaching en workshops.
     
Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap van WORonline
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie